Smykker er en het vare blant mange kjøpere i dag. Smykker er fasjonable og fungerer som tilbehør til mange antrekk. For noen er det enkelt å velge riktig smykke som passer til garderoben din, men for andre er det ikke det. Bruk rådene nedenfor når du skal velge smykker til deg selv eller noen andre.

Pass på at du ikke bruker de fine smykkene dine hele tiden. Når du utfører rengjøringsoppgaver eller vasker hendene med såpevann, fjerner du smykkene dine. Svømming i et basseng er en annen god grunn til at du fjerner smykkene dine for å holde det trygt. Hverdagslige sterke kjemikalier kan alvorlig skade fine smykker, noen ganger ødelegge det uten reparasjon.

Ikke kjøp brukte øredobber uten å desinfisere stolpene eller ørekrokene. Andre mennesker har brukt dem, spesielt for vintage -stykker, og det er mange bakterier som ligger rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogenperoksid, klem litt på en bomullspinne og kjør det over øredobbene. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bruke øredobber.

Hvis du har en for stor ring, trenger du ikke å betale for å få den på nytt. Du kan få en ringvakt. En ringbeskytter er et lite plastrør med en spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten får ringen til å passe tettere. Du kan også kjøpe en flerpakke i forskjellige størrelser og former.

Hvis du vil kjøpe en av damene i livet ditt et smykke, men ikke vet størrelsen hennes, kan du bare snike noe ut av smykkeskrinet hennes som hun allerede har på seg. På den måten kan du få størrelsen på varen og få henne de perfekte smykkene i den perfekte størrelsen – hun blir helt overrasket!

Meld deg på en perleklasse, hvis du er fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en stopper for budsjettet ditt. Ta i stedet en time og lag smykker selv. Du vil spare massevis av å kjøpe allerede produserte produkter, ha noe unikt å ha på, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for å tjene penger.

Når du skal pakke for en ferie, er det like viktig å planlegge smykkene dine som å planlegge antrekkene dine. Siden du ikke kan ta hele smykkeskrinet, må du planlegge antrekkene dine på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil kunne ha på deg med flere antrekk. Når du sjekker posene dine, må du aldri pakke smykker du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten det, bruk det eller la det være hjemme.

Hvis du eier hampsmykker, må du aldri bruke dem i dusjen eller mens du svømmer. Eksponering for vann vil i stor grad redusere levetiden til hampbitene dine. Fjern alltid smykkene dine før vannrelaterte aktiviteter, og unngå å bruke dem også på veldig fuktige dager. Dette vil holde dine spesielle stykker flotte i lang tid.

Som nevnt tidligere elsker mange kjøpere smykker. Det er fasjonabelt og gir tilgang til antrekk. Noen synes det er enkelt å velge smykker, men andre gjør det ikke. Hvis du følger rådene i artikkelen, bør du ha all hjelpen du trenger når du skal velge smykker til andre mennesker og deg selv og redusere vanskeligheten ved å velge smykker.

Ideas About Jewelry