Tips Og Triks For Å Kjøpe Smykker Til Den Spesielle Personen

Enten det er et gammelt arvestykke-halskjede fra bestemoren din eller en forlovelsesring med 6 karat diamant, har alle et smykke som ligger dem i hjertet. Denne artikkelen gir mange nyttige tips for å holde smykkene dine flotte og vakre i mange år fremover.

Prøv å lage dine egne smykkestykker. Det krever bare noen verktøy og noen materialer for å komme i gang. Nærmere bestemt er det mange typer materialer du kan bruke. Du kan bruke wire, snor, perler, garn, tråd, glass, stein, metall, etc. Den eneste begrensningen er hendene og fantasien din, så ha det gøy med det.

Når du kjøper diamanter, må du ikke falle for salgsspillet av villedende smykkelys. Mange av disse har kvarts- eller halogenpærer. Den typen lys de sender ut kan virkelig få steinene til å se mye lysere ut. Dette er fordi de skinner det formålsløst bak dem for å gi dem en falsk glød i et forsøk på å tiltrekke seg kunder.

Hvis du trenger hjelp med å kjøpe det spesielle smykket til noen du bryr deg om, bør du spørre noen i nærheten av din spesielle person. For eksempel vil kanskje en nær venn eller slektning være villig til å hjelpe deg med å plukke ut det spesielle smykket. De er absolutt godt kjent med individets smak og preferanse, og kan hjelpe deg med å velge det perfekte stykket.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og deretter kan du polere det til et vakkert, antikt utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterling sølv.

Det er mange forskjellige typer steiner å tenke på når man skal kjøpe nye smykker. Tenk på hudtonen din, og tenk også på personligheten din når du velger favorittsteinene dine. Se etter farger i nøytrale nyanser som du kan bruke med noen av dine favorittklær. Å kjøpe noe som ikke fungerer med flere antrekk er meningsløst.

Vær veldig oppmerksom når du handler i en butikk for å kjøpe nye smykker. Folk som driver butikken har hatt mange års opplæring i å veilede deg rett inn i å kjøpe en diamant som har blitt støvete i saken. Hvis du føler deg minst presset, bør du gå og prøve en annen butikk, eller komme tilbake senere.

Unngå dampbadstuer og tørre. Både varme og fuktighet vil skade smykkene dine.

Når du kjøper smykker, er det viktig å finne ut hvilken stein partneren din liker best, eller hva partnerens favorittfarge er. Mange gjør feilen ved å kjøpe noen sin fødselsstein fordi de tror det er en trygg innsats. Det er mange mennesker som rett og slett ikke liker fargen på fødselssteinen og foretrekker å ikke bruke den.

Som du kan se, er det mange forskjellige metoder for å vedlikeholde smykker avhengig av type og kvalitet. Forhåpentligvis har denne artikkelen hjulpet deg med å finne noen tips og triks. Hvert smykke er unikt i seg selv, så uansett hvilken type smykker du har, fortjener det å bli tatt godt vare på!