Unngå Fallgruvene Til Å Kjøpe Vakre Smykker

Du vil være sikker på at du gjør alt du kan for å ta vare på smykkene dine . Smykkene dine er veldig viktige for deg fordi det ikke bare er en spesiell mening bak det, men det er også ganske verdifullt. Denne artikkelen vil gi tips om hvordan du kan ta godt vare på smykkene dine. For noen tradisjonelle smykker kan du besøke sando.no for noen varianter med god kvalitet.

Når du kjøper en diamant fra en gullsmed, må du kontrollere at du forstår hva slags stein du kjøper. Ikke kjøp en stein basert på å se den mot en svart eller mørk bakgrunn. Dette er en selgers knep for å få det til å se mer attraktivt ut for øyet. Du får en mer sann visning hvis du også ser den under forstørrelse.

Hvis du har en for stor ring, trenger du ikke å betale for å få den på nytt. Du kan få en ringvakt. En ringbeskytter er et lite plastrør med en spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten får ringen til å passe tettere. Du kan også kjøpe en flerpakke i forskjellige størrelser og former.

Hvis kjolen din skal være relativt ren, velg farger for smykkene dine fra blomstene i buketten din! Det er helt fantastisk når fargene fra ørene, nakken, håndleddet og blomstene skinner gjennom. Du kan til og med legge en gnist gnist til buketten din med krystallutsmykninger.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og deretter kan du polere det til et vakkert, antikt utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterling sølv.

Bruk en klut fuktet med en løsning av vann og noen dråper oppvaskmiddel for å rengjøre perlene dine. Gni hver perle lett med kluten, og la dem lufttørke. Bløtlegg aldri perler, da det kan forårsake massiv skade på perlenes integritet. Å holde perlene rene sikrer et langt liv for dem.

Mange edelstener og steiner kan ikke settes i en rengjøringsløsning. Det er viktig at du forstår sammensetningen av ringen din og sammensetningen av rengjøringsløsningen. Noen steiner som perle, opal, turkis og andre myke perler kan bli skadet av de harde kjemikaliene som finnes i smykkerenser.

Når du kjøper smykker, se etter steiner som faktisk smigrer øynene dine. Unngå røde steiner hvis du har veldig blek hud, og unngå blekere steiner hvis du har mørk hud. En stein med en farge som ligner på øynene dine, vil gjøre underverker for deg. Finn noe du enkelt kan bruke med antrekkene dine også.

Avslutningsvis vil du sørge for at smykkene dine varer livet ut. Du er forsiktig med det og prøver å ta vare på det, men du vil sørge for at du gjør alt du kan for at det skal se vakkert ut. Følg tipsene, og du skal være fornøyd med resultatene.